In Ashdod (Israël)werd het voorbije weekend de 4e ronde van de continental cup beachvolleyteam gespeeld. België moest het in hun poule opnemen tegen Estland en gastland Israël. Belgisch kampioenen Dries Koekelkoren/Tom Van Walle en Bob Douwen /Robin Adriaensen verdedigden de Belgische kleuren en ze deden dat met verve! Tegen Estland wonnen beide teams met 2-0 maar in de finale tegen gastland Israël hadden onze mannen een golden match nodig om zich te plaatsen voor de volgende en laatste ronde in de strijd voor een olympisch ticket .

Tom,Dries, Bob en Robin wonnen, samen met coaches Rik Donckers en Ron Andelhof, verdiend het tornooi en blijven zo in de running voor het fel begeerde ticket voor Rio. Ook Estland,dat verrassend won van gastland Israël gaat mee door naar de volgende ronde die volgend jaar in mei of juni wordt gespeeld.